OMSORG OG NÆRHED

ER HØJT PRIORITERET

VOKSENSTØTTEN ER MASSIV

OG RUMMELIG

VI ER ET OPHOLDSSTED DER

TAGER UDGANGSPUNKT I

DEN UNGE OG DENNES BEHOV

STRUKTUREN OG RAMMERNE

ER FORUDSIGELIGE OG TRYGGE

Så er vi i gang igen efter en god lang sommerferie.  Vores nye struktur i skolen er ved at vinde indpas og vi har fået snakket ferien godt igennem.

Langelandsfortet

Vi startede allerede den første uge med en fælles tur til langelandsfortet. Vi fik set gamle kanoner (eller hvad det nu var for våben) og bunkere. Der var en spændende særudstilling om DDR og den kolde krig. Ubåd og jagerfly blev også beset. Vi var rigtig heldige med vejret og kunne nyde vores medbragte sandwich på en plads med udsigt over langelandsbæltet.

Idræt

Vi har kæmpesucces med idræt, som nu ligger lige inden middag. Daniel, Patrick, Kim, Thorbjørn og Sebastian giver den fuld gas på fodboldbanen sammen med Gert og Christian. Maria og Jannie har også været med til fodbold. Maria har desuden løbet tur med Christian.

Mikael har gået ture med, især, Lotte rundt om Ringe sø eller rundt i nabolaget.

Sushi

Efter en stor succes med Sushi i foråret, skulle det gentages. Sebastian, Maria og Jannie, bruger tid og omhyggelighed på at forberede og lave sushi til os alle sammen. Super dejligt.

Matematik-Peter

Peter Albreht, matematikvejleder ved Faaborg-Midtfyn kommune, er i gang med et forløb med vores elever. Han har talt med hver enkelt om matematik og gjort det spiseligt og spændende. Peter vil udtænke nogle planer til hver enkelt med praktisk matematik. Spændende.

Lærerstuderende

Vi er så heldige i skolen, at vi får lærerstuderende til at lave forskellige projekter med de enkelte elever. Karin er sammen med Kim i gang med et rollespils projekt, hvor de regner ud hvor meget materiale der skal bruges til forskellige effekter.

Mikael skal også sammen med Anders lave et projekt. Dette projekt skal handle om undulater.

Dragons lair

Kim og Mikael har været i Dragons Lair, som er en rollespilsbutik i Odense. Her skulle Kim samle inspiration til sit projekt og Mikael skulle finde et brætspil a la World of Warcraft. Det blev til spillet Talisman, hvor vi nu kæmper med en oversættelse af brugsanvisningen.

Køkkenet

Onsdag over middag har Evelyn lavet mad kurser for de ældste elever. Maria, Daniel og Patrick har, sammen og hver for sig, lavet forskellige retter og desserter. Her bliver det eksperimenteret med husblas, jævninger osv.

Musik

Tristan kommer hver onsdag og spiller og øver med eleverne. På sigt arbejder Tristan på at lave et Asgaard-band. Det glæder vi os til.

10.klasses rejser

Alle 10.klasses eleverne skal på en rejse i dette skoleår. De fleste allerede i efteråret. Daniel og Kim skal til Auschwitz i Polen, Patrick og Thorbjørn skal til Rom og Maria og Sebastian skal til Island. Jannie skal først af sted senere, da hun og Gert skal til Le Mans. Derfor er vi gået i gang med forberedelserne. Der skal bestilles rejser, planlægges og læses om rejsemålet. På rejserne skal der en lærer og en pædagog med.