VI ER ET OPHOLDSSTED DER

TAGER UDGANGSPUNKT I

DEN UNGE OG DENNES BEHOV

VOKSENSTØTTEN ER MASSIV

OG RUMMELIG

OMSORG OG NÆRHED

ER HØJT PRIORITERET

STRUKTUREN OG RAMMERNE

ER FORUDSIGELIGE OG TRYGGE

Udtalelse fra en elev i skoledelen
Jo altså, at gå på Asgaard er helt fantastisk, det er noget for sig selv men jeg har absolut ikke lyst til at gå andre steder. På Asgaard er der plads til at man kan være sig selv på en måde som jeg ikke tror der er på mange andre skoler, der er ikke det kæmpe pres som jeg ofte har følt på andre skoler som f.eks. folkeskole, friskole og efterskole. På Asgaard tager man tingene i sit eget tempo, og det har jeg fået meget mere ud af, end hvis det bare var blevet presset ned over hovedet på mig.

På Asgaard kan jeg møde op hver dag i en hel uge, uden som sådan at føle at jeg har været i skole og føle at jeg har fået presset en masse timer og info ind, derimod føler jeg at jeg har været et sted som næsten er som hjemme for mig, jeg føler også at på en uge har jeg lært en masse, om så jeg har lært noget nyt om mig selv eller en masse faglige ting, for på Asgaard er der også plads til at finde sig selv og lære sig selv at kende, der er ro på til de ting her. På Asgaard føler man sig ikke tvunget til at gå herfra hver dag og have lært 117 nye ting, man tager tingene i sit eget tempo og det tror jeg er meget vigtigt for unge mennesker. Man har det altid godt herude og hvis man ikke har det så er der en masse rigtig gode og søde voksne, der altid har tid til en snak. På de måneder jeg har været herude har jeg følt at jeg har lært meget mere, både fagligt og personligt, end jeg har på flere år andre steder. Asgaard er et helt specielt sted, hvor der er ro til at lære på en god måde. På Asgaard befinder der sig også en masse fantastske mennesker, både voksne og børn, der er aldrig sure miner og man bliver altid mødt med et stort smil fra sine medmennesker. Man føler altid at der er plads til en herude, og man føler ikke at der er en masse forventninger man skal leve op til. Der er plads til at fejle her og det betyder rigtig meget for en at man ikke føler at man skuffer nogen hvis tingene ikke går som planlagt. Derimod hvis man sejre og gør noget godt, bliver man også anerkendt, rost og får af vide at man har gjort det godt.
Selvom at vi ikke køre fagligt hvert minut af hver dag, når vi stadig de ting vi skal, og jeg føler at jeg lære mange faglige ting herude som jeg kan bruge resten af livet.

Jeg er så taknemmelig for at have startet på Asgaard, Asgaard har hjulpet mig med at finde mig selv og med at lære på en god måde. Asgaard er et helt specielt sted, som jeg aldrig vil glemme og derfor er det også det helt rette skoletilbud for mig.

Emily