Vi har en ledig plads i skole og bodel pr. 1. juni 2019.
Dreng 7 - 12 år / pige 7 - 15 år.

VOKSENSTØTTEN ER MASSIV

OG RUMMELIG

VI ER ET OPHOLDSSTED DER

TAGER UDGANGSPUNKT I

DEN UNGE OG DENNES BEHOV

STRUKTUREN OG RAMMERNE

ER FORUDSIGELIGE OG TRYGGE

OMSORG OG NÆRHED

ER HØJT PRIORITERET

Opholdsstedet har til huse på den gamle friskole i Sødinge, ca. 2 km. fra Ringe by. Stedet er beliggende i cykelafstand til skoler, sportsaktiviteter, ungdomsklub etc. Det ligger tæt placeret på offentlig transport og lokal trafik. Der er derfor stor mulighed for at etablere og vedligeholde sociale relationer og netværk.

I '80-erne blev der bygget en "mini-by" på grunden, hvor der er flere små huse. Derudover blev der også opført en hal til bl.a. boldspil og gymnastik. Herudover er der på grunden legeplads, en lille sø, "sportsplads", togbane og værksted. I hovedhuset er der 8 værelser til børnene/de unge og et personaleværelse, hvor personalet sover. Derudover er der opholdsstue, kontor, tekøkken, vaskerum, computerrum og 2 badeværelser.
 
Asgaard-Sødinge har et hyggeligt, stråtækt fritidshus på Langeland. Det bruges både til weekendture og ferier for de unge og ansatte sammen, det benyttes efter behov ved afskæmning, og familier til de anbragte børn kan ind imellem låne det, så forældre og børn kan få lidt ferie sammen.
"På Opholdsstedet Asgaard-Sødinge tager vi udgangspunkt i det enkelte barn og dettes behov"